Friday, October 16, 2009

Problematic...

(mangse keadaan yg makan penerajang aku)

Yearghhh...amik ko penerajang aku sedas...panas betul aku kalo cari barang xjumpe2 ni... Tadi, lepas aku jumpe je kunci motor aku yang hilang tu, terus aku terajang sekali kunci motor tu bagi die ingat sket... jangan main nyuruk2 dengan aku... buruk padahnya nanti...

Korang biase tak mengalami keadaan atau situasi macam ni...sesuatu barang kepunyaan korang tu kalo time kite xnak pakai, die ade je berjuntai,bersibai kat depan mate or mane2 tmpt yang kelihatan...tapi bile time nak pakai je die jadi beskot chipsmore...ilang entah kemane,mcm kene suruk dgn antu kopek...memang lahanat laa kejadian mcm tu,kene pulak time kite nak cepat/rushing or nak sangat gune barang tu...mendidih jiwe remaje aku ni,tangan berat ke menumbuk je...

notempoyok: kurangkan makan asam,jeruk,semot/kerengge...nanti cepat lupe (nenek aku cakap)


6 comments:

Anonymous said...

sengal tol ko nie..tp pernah seh...aku marah adik aku sebab aku igt dia nyorokkan hp aku...ko taw kat maner?bawah bantal aku..aku yg bwak tdo..hahahahhaaaaaaaaaa..sengal..so kalau mcm tue?saper yg aku nak terajang?adik aku?aku?atau hp aku?...aku rasa hp aku..saper soh x jerit pagil aku yg dia lemas bwh katil tue?hahahah

Bee Bee a.k.a Lya

xluwiex said...

haa tu mmg sah bkn salah adik ko...kalo bwk ke mahkamah pun gerenti ko saman punye... setelah ditafsir dan dianalisis,ko suh roomate ko terajang ko...gerenti menusuk kalbu punye...kalo nak berase sket meh aku tlg terajangkn...mmg tros honeymoon ko pastu...keh keh keh

ijass_smr said...

hahhaaa... cm best je.. poyok... apa kata.. ko biao aku je yg wat terajang2 tu leh.. hehe..

Yaya Johorean said...

Ahakz... betul tu tempoyak. Aq slalu melaluinye. Bile kte x nak gune ade jee semak dpn mata, time nk gune, hilang ntah ke mana... rase nk lempang laju2 jek...
Aduhai....

xluwiex said...

ija: xde hal...kalo ko nak try merase terajang2 ni aku bleh pas kat ko...hehe

pepaya: selalu ke rutin yaya?hehe

fhhhh said...

ko kene terima hakikat
yang ko da berumor
sile trime hakikat k
haha