Wednesday, October 14, 2009

Malam tadi punye cerite

Malam tadi aku punye gembire, rase macam nak pegi Jepun... Aku da jumpe balik research proposal aku yang hilang kene makan dgn mambang cyber awal sem aritu... aku jumpe kat dalam sent email aku... pergh lepas dapat je aku download attachment file dari email aku tu, terus aku terajang lemari bilik aku ni sedas... memang dasar jepun, ganas dan beretika... Lepas ni, kalo die ilang skali lagi...siap laa... memang aku nekad nak taji ubun-ubun tokey company hardsik seagate ni... biar die tau aura kemarahan aku... jangan main2 dengan aku... mambang pun terkincit kene terajang dengan aku...

p/s: back up semua data2 penting korang demi kesejahteraan mase depan dan duit poket korang...

2 comments:

Dude said...

woiiittt...
kalau mung jadi gi jepun, belikan koy baju hok ada gambor muke maria ozawa. koy nak bawok gi noreh

xluwiex said...

jangan riso...kalo ao0k nok maria ozawa pun koi boleh ejas kan...keh keh keh