Tuesday, October 27, 2009

Multiple superficial injuries of abdomen, lower back and pelvis: code- S30.7

(pergh gile seksi aku rupenye...taff pulak tu)

Puas aku cek International Classification of Disease (ICD) tadi, agak2 nye mende alah atas ni laa yg boleh menterjemah penderitaan aku skang nih... Pergh rase mcm nak cabut kejap belakang badan aku ni lepas tu libas2 kat dinding bagi hilang rase sengal2 ubi tu... nk suruh member aku terajang kang xberape sedap pulak... takut2 silap aribulan member aku tu pulak aku terajang balik...hehe

Ape gile start dari pagi bawak motor lagenda standard spoket 34 dari mentakab sampai shah alam, lepas tu sambung drive kancil kena sumpah jadi Mira bawak sampai ke malam pergi port dickson... memang menangkap laa di bahagian spinal aku ni... rase2 mcm da lari koordinat urat belikat aku... ntah mane latitud ntah mane altitud dah... dah tu ape penyudahnye skang ni, xkan nk gi umah massage kot... tak tahannnn beb, kang kelain pulak jadinye... lain yg sakit lain diurutnye... huhh


notempoyok: ade x kereta yg bleh drive sambil baring? bleh aku bwk bantal pelok aku skali, mmg layannnzzzzzzzz....


3 comments:

LoStGuErReRos... said...

Zul series aku bleh tolong terajang blakang ko... kompom pasni ko bleh jalan macam sotong... tak pon ular sawe... nak tak???

xluwiex said...

haa canggih jugak idea ko tuh din... hehe ke ko nk revenge balik pasal aku capoera tengkurak ko dulu? bepusing dua das...hehe

madmal said...

haha..
ada2..
kereta istimewa mcm org2 istimewa mcm ko mmg ada..
huhu..