Wednesday, October 14, 2009

Aku beliau dan mambang...

(Bilik aku ke?... abah kau, ni bilik yg aku google)

Pagi tadi entah mambang mane yg rasuk aku, aku jadik rajin mengalahkan bibik yg keje kat umah pakcik aku tu... pukul 6.30 pagi aku kumpul semua baju,seluar,boxer,cadar and selimut aku gerak pegi basuh baju...siap basuh baju aku sambung basuh bilik air pulak, die punye berkilat macam jamban sultan brunei...jangan harap nak jumpe kuman bakteria dalam tu, semua aku da terajang masuk lubang tandas...memang xkasi can...
lepas tu aku kemas bilik pulak, daripada berserabut mcm sarang tikus (mak aku selalu cakap) sampai jadik bersih macam sarang maksiat... puas hati betul aku, baru laa selesa nak berterajang dengan mambang dlm bilik aku ni... lepas tu aku da xtau nak buat ape, tenaga banyak lagi ni... ade jugak rase macam nak pergi lawan resakse pepagi ni...

sudahnye aku mandi2, turun hostel... menapak pergi kolej, mintak esaimen lebih dekat lecturer...
Alasannye nak isi mase lapang....Bagero betul...


2 comments:

Bee Bee World said...

hahah....mati2 aku igt 2 bilik ko..nak gak aku sewa semalam dua..hahahahha...tertipu gue..

Raja Ahmad Saifulizam said...

Konon rajin sangat nak mintak aseimen lebih. meh wat aseimen aku.