Thursday, March 4, 2010

Muzik semulajadi ciptaan Tuhan...


Sekarang bilik aku dah ade sound effect baru, selain bunyi lagu2 hardcore haram jadah serta bunyi gitar karen aku yg memekak doploh empat xberhenti, aku terperasan ade satu koloni cengkerik dah berpindah masuk dalam bilik aku dan sentiase menyanyi riang...

Hahaha sekarang aku tidak lagi rasa seperti duduk di dalam bilik di tengah2 bandaraya metropolitan Mentakab yang yang sibuk dengan penerbangan burung layang2 tanpa henti ni... suasana bilik aku sudah berubah dengan kehadiran keluarga cengkerik ni. malam dan pagi aku ditemani bunyi2 indah seakan akan berada di kawasan hutan... kejap2 kreet krett krett, kejap2 krettt kreett krett... indah dan mengasyikkan, memang "in" laa dengan jiwa aku yg bersifat flora dan fauna ni.

Lepas ni aku ingat nk jemput reriang pulak laa masuk bilik aku, biar diorang joint venture buat orkestra dalam bilik ni... tapi, errr reriang makan ape haa???

6 comments:

deus X machina said...

Reriang makan tempoyok
erk888

xluwiex said...

perghh tinggi selera die, ngalohkan koi pulok...

LoStGuErReRos... said...

Aok... reriang tu mende???

xluwiex said...

lohh reriang tu menatang terebang2 bunyi2 nyaring ter... asei malam jer die bunyi nyeeeeenggg bingit jer.. haa ni link utk pic reriang atau riang-riang tu... http://1.bp.blogspot.com/_OUt2HVsXVwk/SIak8Zj7-4I/AAAAAAAAAUw/fMdA3rgtyUs/s1600-h/riang2.jpg

Annabelika said...

ahhh x sabar nk ke umah aok

xluwiex said...

meh2 dtg meh...aku takot ko kena kejutan budaye plak nanti bil