Wednesday, November 3, 2010

Nak Top up biar berpada pada



Malam tadi gua pegi Seben Eleben beli top up... memang rare laa scene gua beli top up ni sebab gua top up sebulan sekali, itu pun beli 5 hinggit je... tapi lagi rare scene gua update blog hahaha...macam sial je. Lu org bayangkan top up 5 hinggit tahan dekat sebulan lebih, memang boleh berkarat laa henpon gua tu tak berpakai... hasrat gua nk minimize kan konsumsi terhadap kapitalis ananda krishnan dah tercapai sikit...haha

 Kena pulak skang scene fesbuk lagi meriah dr scene henpon, so ape2 hal gua inform dekat fesbuk je... nk main futsal ke, nak pegi kolumpo usyar amoi ke, nak ajak member betumbok ke mmg gua up dekat wall fesbuk je...lebih ideal gua rasa.

Dalam diam scene fesbuk dah mengalahkan scene hip hop seluar singkat sebelah zaman gua tingkatan dua dulu... sampai ada yang bercinta declare dlm fesbuk, putus cinta pun declare dlm fesbuk...sudahnya dua dua ke laut... padan muka!!! haha

5 comments:

fhhhh said...

Declaration di Facebook tu wajar aku rase. Senamg untuk mereka2 mengetahui isu semasa mengenai diri masing2. Auto, pantas & tuntas. :)

xluwiex said...

iyer betul...dpt jugek mengetahui ttg org yg ilang tibe2 pastu muncul time raye n kenduri member je kan...hehehe

Khairulnizam said...

lawo gambor...hijo jer...hahaha

xluwiex said...

haha setting vivid laa

LoStGuErReRos... said...

awat merioh sgt aok punyer henset tu??? sempena deepavali ke???