Saturday, March 14, 2009

there is no place like home...

haa rumah aku adelah tempat yang paling best sekali aku rase, even genting highland pun tak best macam rumah aku...biasenye bleh dikatekan tiap2 minggu aku balik rumah,kalo xde ape2 hal dengan kolej,kul doblas malam ari khamis aku akan start mutor (bak kate abe) aku untuk pulang ke mentakab...aku balik malam khamis sebab jumaat tu dah xde kelas...so dari aku duduk melangut dekat kolej xde buat ape2 baik aku balik rumah...dari kolej aku ni ke rumah bukan jauh pun,cuma 3 jam perjalanan je...kenape aku suke rumah aku? haa sebab rumah tu macam berpuake korang tau...tambah pulak dekat bilik belakang sekali yakni bilik aku...puake die perghhh...menangkap...puake ni bukan macam puake yang kechik cerite dalam blog die tuh...puake ni menyebabkan aku wajib balik rumah seminggu sekali...hahaha puake ni adalah bantal pelok aku...xde bantal pelok ni aku rase macam xberape best nak tido...tu yang asyik tido lambat jer kalo dekat kolej,dah xde daye tarikan untuk tido..hahaha...apekejadahnye!!!

3 comments:

Warxdestroyer said...

SIAK JER..

DA BSR2 PUN ADER BANTAL BUSUK....

ERR..


KAKI BUSUK BOLE X..

xluwiex said...

weh tobat koi kabo...mengkala xde bantei tu xlengkap kehidupan...hahaha

cicikgurl... said...

blewwkkk...meloyer...