Monday, March 16, 2009

back on track...


yearghh kekalahan aston villa malam tadi bermakna Arsenal kekal ditangga keempat dalam EPL... fuh kemenangan 4-0 ke atas balckburn semalam memang sangat menceriakan hidup aku selaku die hard fans Arsenal... 4 jam aku sengih tanpa henti... happy gile dowh, dah lame Arsenal xmain cantik macam ni... banyak gol pulak tu... syabas arshavin n eboue dengan jaringan masing2, terutama arhavin yang telah menunjukkan belang tarungnya...hahaha

aku juga turut gumbira bila team man united tersungkur di gelanggang sendiri dibelasah liverpool 1-4... memang xde kesian punya liverpool bagi... menyungkur united menyembah bumi...hahaha padan muke diorang, tambah2 lagi fans2 diorang yang dekat kolej aku ni... berlagak nak mampos.. menyampah aku tengok... satu hal lagi, dalam paper kosmo bukan main lagi headline die "Old Trafford gelanggang maut bagi Liverpool"... skang tengok sape yang maut...hahaha... dulu mase arsenal jumpa man united pun same, paper siap tulis "ini UNITED lah!!!" gile punye bongkak ayat... sekali kene hantam due bijik tros menikus...hahaha

KAH KAH KAH...apejadahnye player man u semalam, kene santau ke sampai xnampak bola KAH KAH KAH... lain kali jangan beriye sangat kutuk orang,da makan diri..KAH KAH KAH

5 comments:

Warxdestroyer said...

LALALALALA....

mari men bola...

Anonymous said...

Arsucknal lauk

Anonymous said...

buto aok

xluwiex said...

hahahaha....aku hanya mampu ketawe melihat mereka2 ini

Anonymous said...

arsenal arselan arsengal...ahhh ape tu...zapey