Thursday, May 13, 2010

Mesin Perang




Chettttttt keciwe aku bile melihat aksi kurang memberangsangkan WarMachine dalam Iron Man 2... aku dah lame minat same karekter WarMachine tu, sampai sanggup korek tabung nk main game Marvels vs Capcom mase sekolah dulu... sekali cite cam hampeh, iklan gempak bukan main lagi, moral aku terus down... ape pun Ip Man 2 is wayyyyyyyy better than Iron Man 2...


notempoyok: minggu depan aku nk beli tiket kapal terbang pergi Hong Kong laaa... nk menuntut ilmu Win Chun.. lepas2 subuh boleh praktik teknik sebaran tangan sebelah nyonya tai chi...haha

5 comments:

Afiq Safwan said...

x bes ke?

deus X machina said...

koi tunggu aok kat causeway bay

LoStGuErReRos... said...

cettt pooodahhh... komen pun nak kene approval ke???

LoStGuErReRos... said...

nasib baik koi tak tgk citer tu aritu... Ip Man gak agak terbaik... fei mau pun ade... haha...

cicikgurl... said...

wah2.... korek tabung ek... masalahnyer kamu ade ker tabung??? ke korek tabung abah...hahahaha =P