Monday, February 22, 2010

Nenek aku cakap...kalo kite dengar org gelak erk...erk...erk mcm kena sawan...kite lempang je org tu barang sedas dua


Aku agak jarang membelog sejak kebelakangan ni sebab sibuk dgn hal donia...tadi masuk kejap blog naem, standard laa kalo time MU kalah ni, memang sedap membakar naem...biar rentung p

un xpe..haha.. tapiiiii, satu kali chaitttt... lepas je sesi membakar dan menganjing abis, aku bace2 entri die... da mendapat satu tag... Punnnndek... xpe2 naseb baek aku ni berdarah pendekar, jadi aku sahut cabaran naem... ieyaaahhh


1 - adakah anda rasa HOT???Hot kepala bana apa...bulu kaki panjang, duduk rumah berkemban...

2 - upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekrang!

3 - cerita pasal gambar

ni gambar time aku perform kat gig Patin Palooza kat temerloh arituu...nak tau lebih pasal gig tu, haa tunggu aku buat entri khas xlame lagi...



4 - bila kali terakhir anda mkn pizza?
ahh jangan ko tanye laa bile kali terakhir mkn pizza, kalo ko tanye bile kali terakhir makwe jeling mate dekat aku, aku ingat laa...owhhh makwe tu juling rupenye... patut laa aku duk seblah die asyik pandang aku je...

5 - lagu terakhir anda dengar
lagu glooooryy glory naaaaaikkk looorrryyy... lagu ni aku nyanyi sendiri mase tengah bakar naem dgn hati yg puas dekat blog die td...haha padan muke

6 - ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
menyumpah nyumpahh naem dgn kadar 66 perkataan per minit sebab tag aku...sambil tu aku usyar2 laman web
gadiscomel.com ...mane tau kot2 ade yg berkenan dekat aku kan, tp aku da kompem rijek awal2 punye... gile ape dpt awek yg da tayang dada dan satu malaysia atau mungkin worldwide da tengok... aku nk tengok sorg jer...haha gatai

7 - selain nama sendiri, anda di panggil nama ape
awis, aweh (aki aku panggil), zul, tempoyok, abg awishhh (kazen2 aku panggil)... abg kaseem ( haa tu pak mentua ko naem)

8 - tag lg 8 org ....

mula2 aku nk tag hishamudin rais tukartiub, tapi errr korang penah ke tgk tukartiub jawab tag? sekali dia jawab mcm ni:

KAH KAH KAH...baboon tu da masok gerombolan...KAH KAH KAH

KAH KAH KAH...abah ko kawen lari sambil makan karipap...KAH KAH KAH

jadi aku batalkan hasrat nk tag tukar tiub... jadi aku tag jer laa warxdestroyer, pepaya destiny, Cicikgurl, Din Tet, DinDang, leyaa bee bee world...ahh kepale hotak aku jemmm, malas nk pikir daa

9 - siapakah org no.1 kpd anda
die ni 2nd vocal + 2nd bassis + 2nd gitaris utk band aku... aku mula2 terjebak dgn dunia jamming2 ni dengan die laaa...skang die da jual dadah, duit da banyak...steady je die sumpah satria jadik evo 3..


10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
Dia ni penah duduk satu bilik dengan aku dr sem 1 sampai sem 2...tiap2 pagi lepas mandi mesti tutup kipas angin dlm bilik, aku panas betul... din, kulit ko xtrue lg laaa din...

11 - no.3 ade hubungan dgn sape?
Hah no 3 ni adik aku...jadi dia ade hubungan kekeluargaan dgn aku secare xlangsung...


12 - bagaimana pula dgn no.4
hahh no 4 ni kalo tgk name da tau...kaki tett sejati puncak perdana...tapi kaki die kalau men takraw pun menjadi jugak...


13 - pesanan kepada org no.6
Sudah2 laa mimpi nk pakai evo ko tu leyaa, buat mase ni ko pikir mcm mane nk tukar spoket rantai yamaha cub dulu kay...


14 - kata2 cinta utk org no.2
haaa Puan Pepaya ni xlame lagi nak kawen da...so jgn tanye aku laa bab2 kate2 cinta ni, tanye die laa...die lagi arif...hahaha

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan
aku xde tag org ketujuh mahupun kelapan...jadi tiade persamaan



16 - berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda
NAEM??? haha gelak die mcm puake...erk888...itu kalau gelak style die depan bayie, mahu terencat tumbesaran bayie tu...silap aribulan, org masuk tadika umor nam taun, bayie tu nanti masuk tadika lepas baligh...xke bahaye tu...

so 5 perkara yg saya tau ttg cik ASMA..
i. penjual karipap sardin

ii. petang2 maen tali skiping

iii. selalu kena rotan time skolah dulu sebab suka letak katak pisang dlm beg kawan2...

iv. benci perniagaan MLM, sebab MLM selalu promote kete BMW sedangkan cik asma suka basikal BMX jer

v. ade skendel dengan naem...tu yg paling penting skali



17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU
dua2 kalo sembelih xbace bismillah, aku xmakan...

18 - prasaan anda wat tag ni
perasan dendam kesumat mcm dalam cerita komik Pendekar Laut tu... ade jugak budak naem ni aku bagi die Jurus Pemutus Zuriat ni kang...

19 - adakah anda tau si razman itu sengal
kalo razman tu sengal...naem lagi lapan belas ratus kali lagi sengal dari razman...sebab die penyokong MU...hahaha

20 - GAY or LESS
ahhh ko nak mammposs...nak jadi umat nabi luthh???

10 comments:

deus X machina said...

Soalan ke 21

Kelab apa yang kedua-dua penjaga golnya hampeh mengalahkan penjaga gol Felda United???

Soalan ke 22

Kelab apa yang tewas 3-1 di tempat sendiri 31 Januari lalu


Sekian

Naim GiggsX

LoStGuErReRos... said...

Macam pundek sumer jawapan aok... Orang sebelah koi ni dah tgk koi pelik giler, tergelak sorang2 macam kene rasuk setan...

LoStGuErReRos... said...

Macam pundek sumer jawapan aok... Orang sebelah koi ni dah tgk koi pelik giler, tergelak sorang2 macam kene rasuk setan...

xluwiex said...

huhu relax din..aok gelak gone..erkk...erkk...erkk gak ke? mmg die pandang pelik punye...hahaha

deus X machina said...

soalan koi tak jawab lagi
kimak tol

xluwiex said...

ahh xde dlm tag...koi mls jawabb

Warxdestroyer said...

hehhe..kimak wa x jual dadah la wei...hahaha...nnt la koi jawab tag aok ni..tgh bz skang nie..

LoStGuErReRos... said...

Kalo koi gelak macam erk888, kompom cc ni sunyi tibe2... Kang tak pasal2 owner cc ni panggil bomoh halau pontianak... hehheh...

Dude said...

mane entri pasal gig aritu nyer??? haiyooo

xluwiex said...

huhu blom buat lg...koi bz buat bz skang