Saturday, February 13, 2010

Hari Hari Terakhir Saorang Bangsat Macam Madey...

Dah seminggu aku abis keje kontrak kat hospital selayang, seminggu jugak aku merindui belaian dokter2 dan misi2 di sane... haha pelancau ayat... lepak kat rumah memang idaman aku sepanjang zaman, tido berjam jam mcm org xde mase depan, boleh berak puas2, tengok estro, layan tenet... err tp pagi tadi sekali lagi berukband aku buat hal... tengah sedap2 kutuk naem kat facebook, line tenet berukband aku buat hal lagi... kejap2 diskonek, aku da naek geram... hati da makin panas, aku try konek lagi, xlepas jugak...

kaki aku da ringan je nak menendang ape yg patut tapi aku cuba bawak bersabar... kang kalo aku tendang pc mak aku nih, sat lagi mak aku pulak libas dgn getah paip atas belakang aku... perghhh cukup laa aku rase mase kecik2 dulu... tobat xnak rase dah... sudahnye aku cabot modem berukband tu, aku terajang kuat2 sampai hilang dlm pandangan dan ingatan serta memori aku... aku keluar rumah start motor pergi tm point... diorg cakap kena tunggu seminggu... alih2 hari ni aku da boleh suke suki surfing depan pc sambil layan lagu Morning Musume tanpa sebarang masalah... xsampai 3 ari beb... hehe ko lambat naem!!!

notempoyok: start da jual anggur, ade sape2 nk order anggur dr aku? aku jual longgok je nih...

7 comments:

deus X machina said...

cilake asal lu cepat lak
mesti lu guna hubungan rapat dengan adnan yaakob tu
erk888

deus X machina said...

ulasan m.u vs arsenal, chelsea vs arsenal mana?
lu dgn pipi sama jek
erk888

xluwiex said...

dol ape kes maen kabel2 nih.. koi kabo gini je kat staff tm point tu.. "aok nk sambut raye cine bersame keluarge dekat rumoh ke atau dekat sepital temerloh"... deras je die ejas bagi cepat pemasangan kat rumoh koi...haha

deus X machina said...

ok itu jawapan untuk komen pertama
jawapan untuk komen kedua?

Radius.F said...

pundek..
baju radiohead aku tu jgn lupa post.

deus X machina said...

gedung kartun aku sekali

xluwiex said...

koi da buat jeruk belakenye...