Sunday, July 31, 2011

Hari-Hari Pagi Seorang Jantan Berkerjaya

Pernah tengok filem hollywood? pernah tengok scene-scene pegawai FBI atau detective masuk pejabat atau datang ke lokasi kejadian jenayah? Berjalan dengan lagak macho dan merentasi garisan polis atau melepasi kawalan keselamatan dengan sekadar menunjukkan kad kuasa sambil berlalu pergi... Macam tu laa gua tiap-tiap pagi sebelum masuk tempat kerja, setiap kali melintasi meja pakguard/makguard dengan muka berlagak gaya baru dapat ejas Lisa Surihani. Gua angkat ID card sambil berjalan tanpa memandang sipi pun makguard yang garang tu, sikit pun gua tak heran... Ada jugak gua perasan dua tiga orang nurse praktikal pandang-pandang gua macam nak ajak breakfast skali tapi gua buat dek je, bukan apa... Lisa Surihani gua nak letak mana nanti?

8 comments:

Anok Ceq Lan : said...

Lisa Surihani rodong aok punye..

kongsi ke?

xluwiex said...

hehe ape yang kongsinye ticher?

~Eim~ said...

ko kje mne?

LoStGuErReRoZzZ... said...

Bentaik aok... keh keh keh...

Anonymous said...

koya blana aok nie

Anaqi Hawwari said...

wah, gila macho aok ni!

xluwiex said...

Eim: keje kat hospitel je hehe

Din: hehe aok jgn jeles dinnnn...

Anon: bese ahh, koi mmg gini

Anagi: hehe macho syok sendiri

Khry Hnry said...

itu memang kacak....hoho