Tuesday, January 26, 2010

kerje mengarut koi pukul 4 a.m... jawab tag naem

1) Where is your cell phone?
- dah kene terajang jatuh bwh meja sebab xberbunyi mase koi kunci alarm pagi tadi..


2) Relationship?
- koi baru je dikeciwakan, ahh kenape laa bleh kantoi gambar vanesa hudgen xpakai baju dlm tenet... koi baru je tangkap syok sama die, pundek btol...

3) Your hair?
- penah tengok bulu bebiri tak? yang sepisis amerika selatan punye...haa rambut koi bukan mcm tu.

4) work?
- keje part time servis kude, ehh silap servis komputer kat hospitel selayang

5) Your sisters?
- sister ni akok ke adik haa? mok koi pun sister jugak, tapi kat sepital laaa (ketue jururawat)

6) Your favorite thing?
- Mp3 player koi, Gitar, Benda2 misteri mcm cekodok ( misteri sebab bile mkn je, cekodok tu xde da dlm pinggan)

7) Your dream last night?
- dream tak come true...

8) Your favorite drink?
-teh o beng limao

9) Your dreamcar?
- carrrrpark...boleh kaye kalo bukak parking kete kat kolumpo nih

10) Your shoes?
- maseh lagi memakai kasut CIRCA walau kemane saje even pegi praktikal aritu...kasut skate da laa gedabok, bos kabo mcm kasut roneld mekdoneld...pundek btol

11) Your fears?
- katok....pepalehnye, geli wehh...mende lembik2 menggerutu gitu

12) What do you want to be in 10 years?
- want to be me, not you, not them, but me....

13) Who did you hang out with last weekend?
-lepak tengok bolo dgn zapey, sheh, and keri...tapi zapey da xberape into dgn bolo skang, die ade bende penyedap da skang...pepaleh aok zapey

14) What are you not good at?
-menjahit kain langsir, koi penah try tapi jadi kain basahan je lepas tu

15) One of your wish list items?
-nak buat zine hardkor punk

16) Where you grew up?
- Mentekap, city of taik burung

17) Last thing you did?
- Maen winning eleven and then titik kechik 9-0... ayam je kechik...kehkehkeh

18) What are you wearing?
- cap hijau, baju t-shirt Straight Edge dgn track suit 3/4

19) What aren’t you wearing?
- cincin...xde sejarohnye koi pakei cincin...rimas

20) Your pet?
- pepet...

21) Your computer?
- komputer clone beli kat lowyat...

22) Your life?
- life koi sangat laa happy, xde xhappy melainkan happy belake...kene maroh pun bleh happy lagi...hahaha best betol life ni

23) Missing?
- Gitar2 karen koi yang dah dijual...especially samick warlock tu...pehhh rugi pulok koi jual

24) What are you thinking about right now?
- esok boleh dok koi bangun gi keje awei... ngonline sampai 4 a.m

25) Your car?
- koi pakei motor lagenda buruk je... tapi die punye power, takat nk pegi jepun tu xde hal laa

26) Your kitchen?
- koi xmendapur

27) Your favorite color?
- itam, ijao mude, meroh, oren menyale

28) Last time you laughed?
-hari2 koi gelok, mende life happy memanjang kannnn

29) Last time you cried?
- menangis mase darjoh due sebab kene libas dgn hanger ngan mok koi...baler, berbirat pehe weh...pedihhhh

31) Love?
- love is cinte... cinte itu ibarat kentut, nk diluah terase segan tapi kalo disimpan boleh buat pening kelape...

32) So who wants to share their ONEs?? How about?
- ahhh xde mase, ni pun melayan kerenoh naem je...pundek punye naem...koi jumpe nanti siap laa kene terajang atas dade...

4 comments:

deusXmachina® said...

erk888
sakit perut koi asyik gelak bila baca entri aok ni

paling koi minat tang pepatah cinta aok
ni kalo yusof haslam baca mau die guna wat dialog dalam sembilu 18
erk888

deusXmachina® said...

apa2 pun thnx kerana menjawab tag koi
kim salam kat ricardo fuller
die minta download match fa cup, g la download
erk888

Warxdestroyer said...

FITAR AOK TU DA JD SEJARAH LA...

xluwiex said...

ni yang rase nk nyanyi lagu newboyz ni...hadoi