Thursday, September 10, 2009


Akhirnya hajat aku tercapai nak sambar benda alah nih (Beruk Band)... aku xboleh da mengharapkan internet kolej yang berkelajuan "tinggi" sehingga mencecah 100mbps... xsempat nak click die da progress...memang sangat "laju" internet dekat kolej puncak perdana nih...rase macam nak terajang je server utama tu, mengenangkan tenet ni untuk kegunaan ramai dan skang time bulan pose jadi aku batalkan je niat murni aku tu...







malam pertama aku beli natang ni memang menyumpah jugek laa..xmacam yang diharapkan, slow jugak... tapi lepas aku tweak situ, adjust sini... install macam2 software yang boleh bagi speed tenet aku laju sampai ke bulan... selepas beberape ketika, akhirnya aku berpuas hati dgn average speed Beruk Band... boleh laa buat update blog, layan laman sosial dgn buat2 kerja esaimen and thesis aku (eceh yang akademik last skali tu...keh keh keh)... ni aku nak kongsi sket software2 yang aku rase membantu meningkatkan kalo xbanyak, sedikit pun jadi laa speed internet korang....






cFosSpeed





Throttle

1 comment:

deusXmachina said...

berukband dah ada...
mane update match arsenal dgn man city???


erk888