Wednesday, November 23, 2011

Optimus Prime tu sebenarnya gua lah...

klik pada gambar untuk gambar penuh kemudian scroll...




|
V
|
V
|
V



|
V
|
V
|
V



|
V
|
V
|
V



|
V
|
V
|
V



|
V
|
V
|
V
|
V
|
V
|
V



Amacam, power tak gua jadi Transformers?

p/s: entah apa yang masuk dalam kepala hotak gua malam ni boleh muncul idea nak buat entri celaka macam ni... gambar atas tu gua ambil masa praktikal di Perpustakaan Al-Bukhari UiTM Jengka, orang praktikal nak jadi pustakawan tapi gua praktikal jadi optimus prime hahahaha...





3 comments:

Lost Guerreroz... said...

warghhhh hahaha... lawak2... dah macam cerita Upin dan Ipin.. wkwkwkwkwkwkwkw...

Awish said...

aok din agok2 laa... upin ipin aok kabo, koi punye laa bergaye mcm super hero tu...

Radius.F said...

patut la nizam dapat anugerah pelajar prektikel terbaik.