Thursday, December 24, 2009

Jamban Puake!!!

(jamban rumah wan aku dulu macam ni laa)


tengah hari tadi aku bergegas ke tandas sebab rectum (sape xtau rectum tu ape sile tanye aminah) aku da kena attack... die punye effect sampai aku kena jalan kepit2 kaki ala2 ratu kebaye sendat... mujur bilik aku berdekatan dengan tandas hostel UiTM ni, jadi xperlu aku nk jalan kepit jauh2, lenguh jugak urat betis aku berjalan mcm tu... takut xsempat pun satu hal.

sampai je dekat tandas terus pilih tandas yang tengah sekali, aku da biase dgn tandas ni sebab mmg ni 'port' aku. masuk je dlm tandas terus aku melaksanakan ape yang patut selaku manusia normal walaupun kadang2 perangai xberape nk normal. tengah sedap2 rase dgn layan feeling dlm tandas tu aku terdengar ade budak bising2 dekat luar, xsilap aku dua orang kot. lepas tu sorang masuk tandas sebelah kiri aku dan sorang lagi 'park' kat tandas sebelah kanan. aku bajet da boleh sambung feeling semula...

baru je aku tarik napas dalam2 nk kasik satu compress power punye bagi cepat setel kerjaye aku tu, budak yang tandas sebelah kanan aku bukak cerita.


kanan: 'weh mu ado api dok? aku nk cucuh rokok ni'

kiri: hoh guane mu berok dok bawok lighter, hok aku tinggal dlm bilik


diorang melakukan komunikasi dua hala tanpa menghiraukan aku yg berada 'ditengah tengah' ni...


kanan: haduh, tahik aku keras doh...puah teran dok tubik2

kiri: doh mu nk suruh aku tulung teran kan ko?

kanan: korok mu, mu gi laa ambik lighter. aku kalo duk isak rokok baru derah tubik tahik

kiri: hoh mapuh mu lo, sapo suh lupo bawok skali tadi.


aku masih jadi pendengar setia...


kanan: hekkkkkkkk (suara meneran yg agak terlampau) hoh tubik doh, tubik doh..."ploppp" (sambil diikuti satu bunyi benda jatuh dlm lubang jamban)

kiri: huk aloh, kerah bena tahik mu deh... mu make gapo tadi, bijik sawit ko?


aku da tak sanggup nk dengar lebih, memang xbest kalo nk layan gelak sambil golek2 dlm jamban. cepat2 aku beristinjak terus pecut balik bilik dgn kadar ala2 Tom n Jerry main kejar2... sampai dekat bilik aku bantai gelak kaw2 punya macam orang kena sampuk syaitonnirrojim, pedulik orang sebelah nk cakap ape... ade ke patut diorang boleh berborak santai mcm tengah ngeteh kat kedai mamak dlm jamban... memang 'true' laa budak2 Ladang UiTM jengka nih...



notempoyok: kanan dan kiri tu mewakili budak yang duk jamban seblah kanan dan kiri aku...sory aku xdpt nk terjemah ayat diorg, sape xpaham pegi tanye kawan2 dr kelantan...



9 comments:

Yaya Johorean said...

Hahah... selekeh lerr... cian ko berada di tgh...nk laksanakan kerja ko pun org kiri kanan memekak... haha.. x pe,hiburan nama nye tu...

Bee Bee World said...

siottt jerk.....hahha....menarik hiburan time tue..ahaks....

cicikgurl... said...

Antare ketiga2 tandas tersebut...Tandas manakah yg plg berbauuuuuu....

a. tandas 1
b. tandas 2
c. tandas 3

jawapannyer... hanye mereke bertiga yg tau...hahahahahaha.. tp org yg masuk tandas kedua tu mmg selalu meninggalkan bau. semerbak kasturi...huhuhuhuhu... (komplen by apik... =P)

Bee Bee World said...

aky taw saper yg berada di tandas yg kedua..hahahah serabut dowh!!!

xluwiex said...

woi...woi...woi...konspirasi nih

Warxdestroyer said...

Tandas 2 mcm mesin masa...huhuh

xluwiex said...

bentaik aok ajoy...

Aminah said...

siot selit nm gua.sumph gua xphm bhs kelantan

noin said...

hahahahaha =D
gelak over plak aihh bace. sengal tol ar dorg neh..