Thursday, April 2, 2009

hell week!!!

kalau korang pernah tonton VCD tentang latihan asas komando US NAVY SEAL, diorang ada menjalani satu minggu latihan yang dipanggil "hell week".. dalam minggu ini, diorang dikenakan satu latihan kaw2 punya. antara yang diorang terpaksa buat ialah seperti berenang dengan tangan dan kaki diikat, berendam dalam lumpur selama satu hari, berlari dengan muatan berat dan berlumba untuk mendapatkan makanan, siapa lambat kirim salam laa.. serta bermacam2 lagi latihan berat yang tidak mampu dilakukan orang biasa seperti kita yang banyak membakar kalori dan tenaga...

itulah yang terjadi kepada aku pada ketika ini, walaupun aku tidak menempuhi segala latihan berat ala komando US NAVY SEAL tetapi minggu ini cukup menyeksakan bagi aku. dibebani kerja2 esaimen dan juga program kolej yang bakal berlangsung tidak lama lagi, menyiapkan kerja dr petang sambung ke pagi,sambung balik tengah hari lepas tu tertonggeng melepek atas katil. urusan kolej pulak, malam meeting sampai pukul 1 pagi, esoknya berambat ke pejabat berlari ke shah alam untuk menyelesaikan segala urusan permohonan dengan jabatan kesihatan dan lain2 urusan yang berkaitan. huh, sedar atau tidak aku sangat suka kan tekanan seperti ini. kerana segala kerja aku menjadi jika dibawah "tekanan". kalau buat kerja relaks2 jer confirm lapan tahun baru siap. lagi satu, kepuasan menyiapkan kerja tu sangat2 laa terasa. hahaha tak sabar nak tunggu abis minggu ni. boleh aku tumpu untuk final pulak. sem ni result kena cantek sket, kot2 ade rezeki boleh apply KPLI nanti....hehe bestnye jadi cikgu

7 comments:

Khairulnizam said...

hahahahaha... aku tgk ko relaks jer

Warxdestroyer said...

huhuhu...jd cikgu ker..

cikgu per..

cikgu pj best siak...

deusXmachina said...

oral history dh siap lom????

Radius.F said...

ye ye je aok nih..
dum dum tak gua mana?

nabilz said...

ko nak apply KPLI ko pk bebetol zul. Rosak anak bangse kite.

ko benci perokok?

aduh! ko benci aku.

ko tau skang aku tgu tunggu turn nak present web programming.

sem 5 ni membawa aku jatuh.

napela aku pernah kenal die!

xluwiex said...

haha ko ingat aku nak menjahanamkan anak org ke bil...
sape suh ko isap rokok...isap mende lain laa...
ko kenal sape tu,meh la kenalkan kat aku skali...hahaha

deusXmachina said...

nabil frust kerana gagal dlm percintaannya dgn doctor in the making....erk888